projectmakedonia

Сигнали и жалби

Начална страница Новини Актуално Покана за участие на официална церемония „първа копка“ за обект „Преустройство и саниране на приемно здание гара Пазарджик - II-ри етап“

PostHeaderIconПокана за участие на официална церемония „първа копка“ за обект „Преустройство и саниране на приемно здание гара Пазарджик - II-ри етап“

BDJ

П О К А Н А

 

ДП Национална компания Железопътна инфраструктура има удоволствието да Ви покани на официална церемония „първа копка“ за обект „Преустройство и саниране на приемно здание гара Пазарджик - II-ри етап“, част от проект „Рехабилитация на гарови комплекси по TEN-T-мрежата – „Рехабилитация на гаров комплекс Централна гара София”, „Рехабилитация на гаров комплекс жп гара Бургас, пътническа”, „Преустройство и саниране на приемно здание гара Пазарджик - II-ри етап“.

Стойността на сключените договори за обекта възлиза на над 4 000 000 лева с ДДС. Основна цел при реализирането на обекта е пълно архитектурно обновяване на приемното здание.

Церемонията ще се състои на 12.02.2014 г. (сряда), от 11.00 часа, при приемно здание гара Пазарджик.

Ще се радваме заедно с Вас да дадем старта за преустройството и саниране на приемно здание гара Пазарджик, съфинансирано от Европейския фонд за регионално развитие, чрез Оперативна програма „Транспорт” 2007-2013 г.