projectmakedonia

Сигнали и жалби

Начална страница Новини Предстоящо 12.03.2014 г. /сряда/

PostHeaderIcon12.03.2014 г. /сряда/

12.03.2014 г. /сряда/
Кабинет на кмета
11.30 часа

На 12 март Община Пазарджик отново ще се включи като компания – домакин в станалата традиция инициатива на фондация „Джуниър Авчийвмънт България” „Мениджър за един ден”.

Партньори на общината са ученици от Професионална гимназия по икономика и менъджмънт и от СОУ „Георги Бенковски” – Пазарджик. За първа година се включва и студентка от Техническия университет в гр. Пловдив.

Младите мениджъри ще имат възможност да преживеят един реален работен ден в общинска администрация.

В рамките на инициативата ученичката Веселка Савова от 11 клас на ПГИМ ще изпълнява длъжността кмет на община Пазарджик. Хариета Лупова от 10 клас на СОУ „Георги Бенковски” ще заеме поста заместник-кмет. Функциите на секретар на общината ще се поемат от студентката от Технически университет – Галина Събева.

Александра Телбизова от 9 клас в ПГИМ ще оглави Дирекция „Образование и култура”, а директор на дирекция „Европейски фондове, стратегическо планиране и електронни услуги” ще бъде Вергиния Хаджиева от СОУ “Георги Бенковски”. Най-малкият участник в инициативата, седмокласничката Валентина Бъбарова от СОУ „Георги Бенковски”, ще стартира своята професионална кариера като технически сътрудник в дирекция „Образование и култура”.

В програмата на младите управленци са включени следните ангажименти:

- 10,00 – 12,30 – работни срещи и запознаване с естеството на работа на съответната длъжност;

- 11,30 – среща с кмета на община Пазарджик;

- 12,30 – 13,30 – обяд;

- 13,30 – 17,00– изпълнение на възложените задачи; посещение в ОУ „Хр. Ботев” – Пазарджик;

- 17,00 – 17,30 – закриване на инициативата „Мениджър за един ден”.