projectmakedonia

Сигнали и жалби

Начална страница Новини Предстоящо 19.12.2011 г. /понеделник/

PostHeaderIcon19.12.2011 г. /понеделник/

19.12.2011 г. /понеделник/

Фоайе на Община Пазарджик

Във връзка с предстоящите Коледни празници Община Пазарджик съвместно с учителите от детските заведения на територията на общината инициират благотворителна изложба базар „Коледни вълшебства”. Инициативен комитет от директори на детски заведения, подкрепен от Движението на българските майки, ще разпредели събраните средства на всички деца от детските градини, които са сираци, с един или двама починали родители.
В изложбата участват учители от всички детски заведения в града и в населените места, от подготвителните групи на НУ „В. Друмев”, НУ „Н. Фурнаджиев”, НУ „Г. С. Раковски” и НУ „Отец Паисий”. В изложбата ще вземат участие и учители от ОУ „Проф. Ив. Батаклиев” и ОУ „Л. Каравелов”.
Във фоайето на Община Пазарджик са изложени над 80 коледни свещника, над 50 коледни венци, ботушчета и пана, стотици коледни картичики и  сурвачки, играчки и други коледни вълшебства. Независима комисия от художници и дизайнери ще номинира най-креативните автори в седем категории. 
Изложбата е открита от днес, 19.12.2011 год. /понеделник/, във фоайето на Община Пазарджик, а разпродажбата ще започне от вторник 20 декември.