projectmakedonia

Сигнали и жалби

Начална страница Новини Актуално 18 октомври – Европейския ден за борба с трафика на хора - конкурс Мис и Мистър "Атрактивно послание към моите връстници"

PostHeaderIcon18 октомври – Европейския ден за борба с трафика на хора - конкурс Мис и Мистър "Атрактивно послание към моите връстници"

konkurs_181012

          По повод 18 октомври – Европейския ден за борба с трафика на хора, Местната комисия за борба с трафика на хора, град Пазарджик обявява конкурс Мис и Мистър "Атрактивно послание към моите връстници", в контекста на превенцията на трафика на хора.

        Могат да вземат участие всички ученици на възраст от 16 до 19 години. Предоставя се свобода на избор за начина на поднасяне на посланието – например, да е изработено под формата на изречение, на стихотворение, на рисунка, на картичка и др. Най-важното е посланието да бъде необичайно и интересно.

            МКБТХ град Пазарджик очаква учениците да проявят своето въображение и да изработят най-атрактивните послания за своите връстници.

            Крайният срок за представяне на посланията е 16.11.2012 г.

            Учениците могат да представят идеите си в офиса на секретаря на МКБТХ град Пазарджик – бул. България №2, ет.9, стая 910А.

            Специална комисия ще разгледа и оцени постъпилите предложения.

            Всички творби ще бъдат изложени във фоайето на Община Пазарджик.

 

            ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ПОСЛАНИЯ!