projectmakedonia

Сигнали и жалби

Начална страница Новини Актуално Мениджър за един ден

PostHeaderIconМениджър за един ден

На 28 март Община Пазарджик ще се включи в станалата традиция инициатива на фондация „Джуниър Авчийвмънт България” „Мениджър за един ден” като компания – домакин.

Партньори на Община Пазарджик са ученици от Профилирана гимназия по икономика и менъджмънт – специалност „Бизнес администрация” и от СОУ „Георги Бенковски” – от паралелка „Предприемачество и бизнес”. За първа година като партньор на община Пазарджик се включва и СОУ „Св. Климент Охридски” – Ракитово.

Учениците ще имат възможност да преживеят един реален работен ден в общинска администрация.

В рамките на инициативата ученикът Кирил Николов Ибров от ПГИМ ще изпълнява длъжността кмет на Община Пазарджик. Веселина Йорданова Моллова от ПГИМ и Васил Димитров Енджов от СОУ „Г. Бенковски” ще заемат поста заместник-кмет. Функциите на секретар на общината ще се поемат от Александра Йорданова Стоилкова от ПГИМ и от Анита Димитрова Гергиминова от СОУ „Георги Бенковски”.

Гергана Прагова от СОУ „Св. Климент Охридски” – Ракитово ще влезе в ролята на главен експерт в Дирекция „Образование и култура”, а технически секретар в същата дирекция ще бъде Лиляна Емилова Рабаджийска от ПГИМ.

В програмата на младите управленци са включени следните ангажименти:

- 10.30 ч. – Запознаване с естеството на работа на съответната длъжност;

- 11.30 ч. – посещение в ЦДГ „Радост”, където ще наблюдават планирана педагогическа ситуация: „ Забавлявам се, играя и накрая – всичко зная” в ІV група и ще се запознаят с работата на директор на общинска детска градина.

- 13.45 ч. – среща с кмета на община Пазарджик г-н Тодор Попов;

- 14.00 ч. – участие в редовната сесия на Общински съвет – Пазарджик.