PostHeaderIconПосолството на Държавата Палестина в Република България предостави покана от страна на Палестинския международен фестивал на танца и музиката за участие на Представителен танцов състав „Детство” към Общински детски комплекс в град Пазарджик в програмата

Посолството на Държавата Палестина в Република България предостави покана от страна на Палестинския международен фестивал на танца и музиката за участие на Представителен танцов състав „Детство” към Общински детски комплекс в град Пазарджик в програмата на 15-то издание на Фестивала в град Рамала, Палестина, което ще се проведе в периода 1 – 8 юли 2013 година.

През настоящата година мотото на Фестивала е посветено на темата за рециклиране на отпадъците.

Изпълненията на гостуващите състави ще бъдат представени на сцени в различни градове на Палестина, като се очаква посещаемостта да надхвърли 15 000 зрители.

Участието на Представителен танцов състав „Детство” е един чудесен повод за укрепване и развитие на културните връзки между двете страни.

Ръководството на Общински детски комплекс, родителите и децата, които ще участват във фестивала, искрено благодарят на кмета на Община Пазарджик г-н Тодор Попов за предоставената възможност за участие в този престижен форум, поемайки разходите за транспорт на групата.